COMUNICAREComunicare în mass media Invităm toate  DOAMNELE și DOMNIȘOARELE  să se înscrie în proiectul „ACASĂ PLUS - ANTREPRENORI PENTRU SUSTENABILITATE”           pentru a beneficia de consultanță și finanțare europeană pentru orice   afacere non-agricolă pe care doresc să o înceapă în România.                                 ȘANSELE PENTRU A FI SELECTATE CA ELIGIBILE SUNT MAXIME,       IAR IDEILE DE AFACERI NENUMĂRATE!
Fiecare candidată înscrisă are acces gratuit la instruire și poate primi un ajutor de minimis în valoare de până la 40.000 € pe un plan de afaceri în România (excepție București și Județul Ilfov).                                        Proiectul este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020.
Detalii și înscrieri pe:     https://antreprenoracasa.webnode.ro                                               Date de contact:
Madrid: UMR, tel: 0034-642000027, e-mail: umrspania@gmail.com
Mostoles: UMR, tel: 0034-670581706, e-mail: dorinasisu@yahoo.es
Barcelona: GCM, tel: 0034-642420300, e-mail: anaiacovita@gmail.com
Ciudad Real: UMR, tel: 0034-697573637, e-mail: corinamatei@hotmail.com
DOAR TU POȚI PUNE ÎN PRACTICĂ PLANURILE PE CARE LE AI ȘI LE PORȚI ÎN MINTEA TA DE O VIAȚĂ!

Acest Proiect își propune, pur și simplu, să dea șansa oricărui român din Diaspora să încerce să facă și în România ceea ce au făcut toate națiunile Uniunii Europene la vremea lor, și anume să se dezvolte prin întreprinderile mici și mijlocii. Este prima șansă de a aplica în acest fel și de a beneficia de finanțare europeană pentru ideile tale! Nu trebuie să cheltui bani; nu trebuie să pui o anumită parte din investiție din buzunarul tău; nu trebuie să dai nimănui nici un comision pentru asta și, mai mult decât atât, nu trebuie să îți deschizi firma în România decât după ce ți s-a aprobat finanțarea!
Deci tu nu riști absolut nimic pentru afacerea ta!


Interviu la Radio Românul cu Sorin Șapcea, un român din Diaspora, înscris în Proiectul „Acasă Plus - Antreprenori pentru Sustenabilitate”


„De ce v-ați înscris în proiectul Acasă Plus - Antreprenori pentru Sustenabilitate?”

Interviu la Radio Românul cu două persoane înscrise   în proiectul  „Acasă Plus -                                                                  Antreprenori pentru Sustenabilitate".

Alexandru Vicaș și Iulia Chiriță au fost invitații Anamariei Iacoviță - expert informare și selectare grup țintă și au povestit despre cum s-au înscris în proiect, despre visele lor legate de România și despre felul cum reușesc astfel să              și le pună în practică.

În cadrul Programului Diaspora StartUp, Proiectul facilitează accesul românilor din străinătate la finanțări nerambursabile de până în 40 000 de Euro.

Următoarele evenimente de informare vor avea loc în 2018 la Valencia, vineri 12 Ianuarie, în Barcelona, sâmbătă 20 Ianuarie și sâmbătă 27 Ianuarie, iar în  Ciudad Real vor avea loc pe 17 Februarie și pe 24 Februarie. Locațiile evenimentelor vor fi anunțate pe pagina noastră de Facebook: Antreprenor Acasă.

Înscrie-te acum în proiect și beneficiază de consultanță și finanțare europeană pentru orice afacere non-agricolă pe care dorești să o începi în România. Fiecare candidat înscris are acces gratuit la instruire și poate primi un ajutor de minimis în valoare de până la 40.000 € pe un plan de afaceri în România (excepție București și Județul Ilfov). 

Detalii și înscrieri pe:   antreprenoracasa.webnode.ro

Proiectul este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020.

Informații Diaspora:

Madrid: UMR, tel: 0034-642000027, e-mail: umrspania@gmail.com

Barcelona: GCM, tel: 0034-642420300, e-mail: anaiacovita@gmail.com

Ciudad Real: UMR, tel: 0034-697573637, e-mail: corinamatei@hotmail.com

Mostoles: UMR, tel: 0034-670555865, e-mail: adelinnep@yahoo.fr
Implementarea proiectului

„Acasă Plus - Antreprenori pentru Sustenabilitate”Am realizat un interviu despre evoluția și desfășurarea Proiectului "Acasă Plus - Antreprenori pentru Sustenabilitate" pe teritoriul Spaniei în mod concret. Proiectul facilitează accesul românilor din străinătate la finanţări nerambursabile în cadrul Programului StartUp Diaspora.

Experții de informare Anamaria Iacoviță din partea SC Global Commercium Development SRL și Corina Matei din partea Uniunii Muncitorilor Români au vorbit la Radio Românul din Spania despre finalitatea și obiectivele proiectului, despre grupul țintă și despre experiența lor în zonele Catalunya și Ciudad Real.

Următoarele evenimente de informare vor avea loc în

  • Valencia, sâmbătă 16 Decembrie 2017 și vineri 12 Ianuarie 2018
  • Barcelona, sâmbătă 20 Ianuarie și sâmbătă 27 Ianuarie 2018

  • Ciudad Real, 17 Februarie și pe 24 Februarie 2018 

Locațiile evenimentelor vor fi anunțate pe pagina noastră de Facebook: Antreprenor Acasa.

Înscrie-te acum în proiect și beneficiază de consultanță și finanțare europeană pentru orice afacere non-agricolă pe care dorești să o începi în România. Detalii și înscrieri pe: antreprenoracasa.webnode.ro. Fiecare candidat înscris are acces gratuit la instruire și poate primi un ajutor de minimis în valoare de până la 40.000 € pe un plan de afaceri în România (excepție București și Județul Ilfov). Proiectul este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020.

Informații Diaspora:

Madrid: UMR, tel: 0034-642000027, e-mail: umrspania@gmail.com

Barcelona: GCM, tel: 0034-642420300, e-mail: anaiacovita@gmail.com

Ciudad Real: UMR, tel: 0034-697573637, e-mail: corinamatei@hotmail.com

Mostoles: UMR, tel: 0034-670555865, e-mail: adelinnep@yahoo.fr

Mostoles: UMR, tel: 0034-670581706, e-mail: dorinasisu@yahoo.es


Haideți să ne dăm șansa de    a ne reclădi visele în România!


În ultima perioadă de timp am avut plăcerea și bucuria de a vorbi cu foarte multă lume care se arată încântată și chiar dispusă să se întoarcă acasă, în România. Întâlnirile și conferințele pe care le avem, în cadrul proiectului "Acasă Plus - Antreprenori pentru Sustenabilitate", sunt un prilej deosebit de plăcut de a discuta cu oamenii despre visele, dorurile și dorințele lor legate de România. (...) Toți cei peste 4 milioane și jumătate de români care au luat deja drumul străinătății în ultimii 25 de ani poartă în suflet și în viață o poveste, o dramă, o durere și un dor sfâșietor. Oricât de bine ne-ar fi afară, am fi preferat să ne fie măcar binișor acasă! (...) Așa cum vă spuneam (...) se vrea a face ceva concret și real pentru românii din Diaspora. (...) Orice român care este de cel puțin 12 luni în străinătate poate aplica prin Proiectul "Acasă Plus - Antreprenori pentru Sustenabilitate" pentru a-și deschide o afacere în România, nou nouță și fără a fi necesară experiență antreprenorială. (...) Orice persoană angajată, în șomaj sau care are deja o afacere în străinătate poate să încerce să-și clădească un viitor sau cel puțin o alternativă și în România. Vorbim de fonduri europene, vorbim de finanțări de până în 40 000 de Euro și de orice fel de activitate non-agricolă, în mediul urban. Astfel, un vis, o posibilitate care părea de neatins vreodată, poate deveni realitate! (...) Haideți să ne dăm șansa de a ne vindeca rănile, de a ne reîntregi familiile și de a ne clădi visele din nou în România!".  Toader Suciu, UMR

ANUNȚ IMPORTANT! 

Informarea publicului cu privire la Programul de formare antreprenorială, la Metodologia    de selecție a Grupului Țintă și a Planurilor        de afaceri ce sunt sprijinite în Proiect.   Organizarea de Campanii de publicitate și derularea unui Turneu de informare în orașe  din Spania, octombrie 2017 - martie 2018


Site   GLOBAL COMMERCIUM DEVELOPMENT


Site   Asociația EUROPROJECT
Site  METODO ESTUDIOS CONSULTORES
SitUNIUNEA MUNCITORILOR ROMÂNI


Comunicat de presă


Afișul proiectului


Flyer informativ

Afiș evenimente

Roll-up


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți